Skip to main content
Horizont x Garden -Centennial Affair

Horizont x Garden -Centennial Affair

Cold IPA 4.7%

Eindelijk kregen we de kans om samen te werken met The Garden Brewery, de beroemde ambachtelijke brouwerij uit Kroatië, en ik kan je vertellen dat deze samenwerking een KNAL is! Het gebeurde allemaal tijdens het Beer Passion Weekend, toen de jongens van The Garden Brewery ons een bezoek brachten en we samen een opwindende brouwreis begonnen.

Voor deze bijzondere samenwerking besloten we een heerlijke IPA te creëren met de immer populaire Centennial hop. Deze hop staat bekend om zijn kenmerkende citrus- en dennenachtige aroma's, die een smaakprofiel creëren waar IPA-liefhebbers dol op zijn. Maar we stopten daar niet! We wilden er een zomerse twist aan geven, dus voegden we wat grapefruit schillen toe om de hopachtige smaak perfect aan te vullen.

Het resultaat van dit gezamenlijke meesterwerk is een complexe maar ongelooflijk verfrissende koude session IPA met een lager alcoholpercentage van 4,7%. De Centennial hop geeft zijn kenmerkende bitterheid, prachtig in balans gebracht met het bitterzoete aroma van de grapefruit schillen. Deze combinatie zorgt voor een hemelse belevenis op je smaakpapillen, waardoor dit bier absoluut geliefd is en moeiteloos te drinken.

Met zijn kristalheldere uiterlijk onthult de Centennial Affair een licht lichaam dat een explosie van ongelooflijke smaak verbergt. Elke slok is een dans van smaken, waar de pittige en tropische tonen van de hop zich vermengen met het pittige zoet van de grapefruit. Het is alsof je met elke slok de essentie van de zomer proeft, perfect voor luie middagen of levendige bijeenkomsten met vrienden.

Dus doe met ons mee en vier deze fantastische samenwerking tussen Horizont en The Garden Brewery. De Centennial Affair is er om vreugde, zonneschijn en het gevoel van avontuur naar je bierervaring te brengen. Pak er een koud biertje bij en laat de smaak van dit harmonieuze brouwsel je meenemen op een reis van puur genot! Proost op geweldige samenwerkingen en nog betere bieren!

Specificaties
 • Land
  Hongarije
  Hongarije
 • Alcohol
  4.7
 • Volume
  0.33
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12