Hallo allemaal, Ik ben Mike Goverde en ik ben de nieuwe medewerker bij Wijnhuis Rosmalen! Na enkele jaren bij een grote slijter gewerkt te hebben, had ik behoefte aan meer... Hallo allemaal, Ik ben Mike Goverde en ik ben de nieuwe medewerker bij Wijnhuis Rosmalen! Na enkele jaren bij een grote slijter gewerkt te hebben, had ik behoefte aan meer... Skip to main content

Hallo allemaal,

Ik ben Mike Goverde en ik ben de nieuwe medewerker bij Wijnhuis Rosmalen!
Na enkele jaren bij een grote slijter gewerkt te hebben, had ik behoefte aan meer persoonlijk contact, op een plek waar ik meer kan doen met mijn kennis en die ook kan uitbreiden.

Vanaf juni ben ik werkzaam in Rosmalen en zal ik elke dag in de winkel te vinden zijn, met uitzondering van de vrijdagen. Mijn kracht ligt bij het gedistilleerd, met name de whisky en rum, maar mijn interesse gaat ook uit naar bier en niet te vergeten de wijn!

Thuis maak ik graag zelf cocktails of kijk ik filmpjes op Youtube over drank. Kennis verzamelen van al deze dranken vind ik fantastisch en daardoor ben ik ook met regelmaat te vinden op bier- whisky- of wijnfestivals, iets wat ik alleen maar vaker wil gaan doen.

De komende tijd ga ik mijn best doen om het assortiment zo snel en goed mogelijk te leren kennen om jou te voorzien van het beste advies. Je kunt mij hierbij helpen, door mij te vertellen wat jouw favoriete wijnen zijn en waarom. Spreek mij dus zeker aan in de winkel!

Ik zie je snel bij Wijnhuis Rosmalen.

Laat een opmerking achter