De dagen worden langer, de ergste kou is achter de rug en af en toe horen we de vogeltjes alweer fluiten. Dat betekent dat we reikhalzend uitkijken naar de voorjaarsproeverij... De dagen worden langer, de ergste kou is achter de rug en af en toe horen we de vogeltjes alweer fluiten. Dat betekent dat we reikhalzend uitkijken naar de voorjaarsproeverij... Skip to main content

De dagen worden langer, de ergste kou is achter de rug en af en toe horen we de vogeltjes alweer fluiten. Dat betekent dat we reikhalzend uitkijken naar de voorjaarsproeverij op 3 maart: de proeverij waar er, naast rood, vooral veel aandacht is voor wit en (de nieuwe jaargangen) rosé.

Net als eerdere edities vindt deze plaats in de achterzaal van Villa Fleurie, van 13.00 tot 17.00 uur. Inschrijven kan door je naam en het aantal personen dat je meebrengt te mailen. Deelname is gratis.

Dit keer zal de proeverij barsten van nieuwe wijnen, waarvan een deel de winkel zelfs nog niet eens heeft gezien. Door de herindeling van de schappen verwachten we een hoop nieuwe Italiaanse wijnen toe te kunnen voegen.

Ook is er ruimte in het Spaanse schap, waar we ongetwijfeld wat trofeeën die we opdoen in Rioja, zullen uitstallen. Al deze nieuwe parels mogen uitgebreid geproefd en getest worden door jou, tijdens de voorjaarsproeverij op 3 maart.

Laat een opmerking achter