Velen van u kennen onze folder: de Wijnwijzer. De bedoeling van de folder is dat u, zoals de naam al zegt, wijzer wordt. Enerzijds mag u dat letterlijk opvatten. Door... Velen van u kennen onze folder: de Wijnwijzer. De bedoeling van de folder is dat u, zoals de naam al zegt, wijzer wordt. Enerzijds mag u dat letterlijk opvatten. Door... Skip to main content
Rubens Blog

Wijzer

By 1 november 2014mei 31st, 2021No Comments

Velen van u kennen onze folder: de Wijnwijzer. De bedoeling van de folder is dat u, zoals de naam al zegt, wijzer wordt. Enerzijds mag u dat letterlijk opvatten. Door de omschrijvingen in de folder willen we onze kennis over en passie voor de producten met u delen. Anderzijds vinden we het ook fijn dat u financieel wijzer wordt van de folder, en staat de folder dus vol mooie aanbiedingen. Er staan vooral wijnen in, maar ook altijd distillaten. En als u goed heeft opgelet, hebben tegenwoordig ook speciaal bieren een plekje. De Wijnwijzer van november is nog een dikke week geldig: sla uw slag!

Over speciaal bier gesproken, zoals u wellicht heeft gemerkt is er de laatste tijd veel veranderd in onze bierhoek. Bij een winkel die explosief groeit, horen ook explosieve uitbreidingen van het assortiment, vinden wij. Waar we in het begin van het jaar ons wijnassortiment flink vergroot hebben, hebben we de laatste tijd ons bierassortiment met maar liefst 40 bieren uitgebreid. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over één van de nieuwe aanwinsten: de bieren van De Dochter van de Korenaar. Daarnaast hebben we voor het eerst een Bierwijzer uitgegeven: een folder met informatie en aanbiedingen over speciaal bier, die een groot succes was onder onze groeiende groep bierklanten.

Zo bouwen we verder aan ons assortiment, gestaag, en soms explosief. Om u alvast lekker te maken: we hebben het wilde plan om begin 2015 de distillatenhoek flink op de schop te nemen en uit te breiden. Of dit leidt tot een Distillaatwijzer, weten we nog niet. Maar dat u wijzer wordt van deze uitbreiding, staat vast!