De zomer. Of je nu op vakantie bent, of gewoon thuis, het is een bijzondere periode. De tijd lijkt trager te gaan. Minder haast, kortere to do-lists. Ik ben erg... De zomer. Of je nu op vakantie bent, of gewoon thuis, het is een bijzondere periode. De tijd lijkt trager te gaan. Minder haast, kortere to do-lists. Ik ben erg... Skip to main content
Rubens Blog

Lekker niks

By 1 augustus 2016mei 31st, 2021No Comments

De zomer. Of je nu op vakantie bent, of gewoon thuis, het is een bijzondere periode. De tijd lijkt trager te gaan. Minder haast, kortere to do-lists. Ik ben erg goed in relaxen, al zeg ik het zelf. Beetje dromen, niks doen. Maar wat me altijd verbaast aan mezelf is dat er, tijdens het niks doen, uiteindelijk toch weer gedachten en ideeën ontstaan over wat er na het niks doen zal, kan of moet gebeuren. U herkent het waarschijnlijk, en vindt dat misschien niet raar, zelfs vrij gezond misschien. Ik verbaas me er altijd over. Waarom ben ik niet in staat om in het niks te blijven als er ook even niks is?

Zo zit ik nu dus lekker op mijn balkon, in de lome middagzon, te relaxen met een glas Astros rosé in de hand, maar zit ik tegelijkertijd aan dit papier mijn plannen voor het tweede deel van het jaar toe te vertrouwen. Ik wil een aantal proeverijen gaan bezoeken van leveranciers, zodat ik mijn horizon verbreed en misschien mooie aanwinsten voor ons assortiment ontdek. Ik wil dieper duiken in de uitgebreide kennis over wijn, zodat ik nog meer bagage meeneem in mijn adviesgesprekken met u. Ook als team hebben we mooie plannen voor het tweede deel van het jaar. Natuurlijk gaan we weer voor een knallend eindejaars-offensief in november en december. Daarnaast organiseren we dit jaar voor het eerst een grote gratis overzichtsproeverij. We zetten daar meer dan honderd wijnen voor u open om te proeven. Het zal een feestje worden! Zet de datum in je agenda en meld je aan: zondagmiddag 9 oktober 2016 in Brasserie Fleurie!

Ik ben ook heel benieuwd naar uw plannen voor het tweede deel van het jaar op het gebied van dranken, en hoe uw plannen die van het team van Wijnhuis Rosmalen kruisen. Hopelijk vinden we elkaar weer in boeiende (advies)gesprekken over drank, bevredigende begeleiding van uw feestje of het verzorgen van uw relatiegeschenken, en natuurlijk bij de overzichtsproeverij in oktober!

Veel plezier in deel twee van 2016!

Ruben