Het brouwen is begonnen! We zijn los! Wijnhuis Rosmalen gaat bier brouwen. Na de Amarone infused quadrupel van vorig jaar, maken we nu een tweede eigen bier. Afgelopen week schakelden... Het brouwen is begonnen! We zijn los! Wijnhuis Rosmalen gaat bier brouwen. Na de Amarone infused quadrupel van vorig jaar, maken we nu een tweede eigen bier. Afgelopen week schakelden... Skip to main content

Het brouwen is begonnen!

We zijn los! Wijnhuis Rosmalen gaat bier brouwen. Na de Amarone infused quadrupel van vorig jaar, maken we nu een tweede eigen bier. Afgelopen week schakelden we de kennis en ervaring in van Paul Kitzen van de Brouwerij d’n Draok en hakten de knoop door over de smaak en stijl die het bier moet krijgen.

Samen met Paul mixten, combineerden, proefden en testten we totdat we het perfecte recept gevonden hadden. En nu kunnen we zeggen dat dat erg goed gelukt is.

Het brouwen kan beginnen. We houden nog even geheim wat voor bier het wordt. Wel kunnen we al verklappen dat het een heel ander type bier wordt dan vorig jaar. Het Wijnhuis Rosmalen-bier 2.0 is eind oktober in de winkel te verkrijgen.

Laat een opmerking achter