Een heel bijzonder moment: binnenkort lanceert onze schrijvende vinoloog Ruben zijn eigen roman. In zijn literaire werk Blijven zitten komt de liefde voor wijn van hoofdpersoon Peter op een speciale manier samen met de... Een heel bijzonder moment: binnenkort lanceert onze schrijvende vinoloog Ruben zijn eigen roman. In zijn literaire werk Blijven zitten komt de liefde voor wijn van hoofdpersoon Peter op een speciale manier samen met de... Skip to main content

Een heel bijzonder moment: binnenkort lanceert onze schrijvende vinoloog Ruben zijn eigen roman. In zijn literaire werk Blijven zitten komt de liefde voor wijn van hoofdpersoon Peter op een speciale manier samen met de liefde voor de bijzondere dame Dolcetta. In het blog Ondertussen in het feestpaleis gaat Ruben daar al iets verder op in.

Eind juni wordt het boek gelanceerd in Boekhandel de Omslag op de Driesprong in Rosmalen. Wil je dat Ruben je op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen rond zijn roman, bijvoorbeeld over de lancering en verkoop, stuur dan een mailtje naar Ruben via rubengielis@hotmail.com.

Laat een opmerking achter