Een nieuw gezicht bij Wijnhuis Rosmalen. Deze collega is meer op de weg te vinden dan in de winkel, want onze kersverse aanwinst Mark van der Donk gaat de tweede... Een nieuw gezicht bij Wijnhuis Rosmalen. Deze collega is meer op de weg te vinden dan in de winkel, want onze kersverse aanwinst Mark van der Donk gaat de tweede... Skip to main content

Een nieuw gezicht bij Wijnhuis Rosmalen. Deze collega is meer op de weg te vinden dan in de winkel, want onze kersverse aanwinst Mark van der Donk gaat de tweede Wijnhuis Rosmalen-auto bestieren.

Op donderdag en vrijdag belevert hij horeca, bedrijven en particulieren in de omgeving van Den Bosch en Rosmalen. Inmiddels heeft hij al een aantal dagen meegedraaid en leert hij de weg in de winkel steeds beter kennen. Rosmalen zelf kende hij al als zijn broekzak, wat Mark is een geboren en getogen Rosmalenaar.

In zijn vrije tijd schrijft hij voor zijn eigen website over regionaal voetbal en schopt hij zelf een balletje bij OJC. Zwaai gerust als Mark voorbij crosst!

Welkom Mark!

 

Laat een opmerking achter