Zo, dat was hectisch. Als team hebben we in december 24/7 gebuffeld om de grote drukte in de winkel en webshop en de vele relatiegeschenk orders het hoofd te bieden.... Zo, dat was hectisch. Als team hebben we in december 24/7 gebuffeld om de grote drukte in de winkel en webshop en de vele relatiegeschenk orders het hoofd te bieden.... Skip to main content
Rubens Blog

Lekker vertragen

By 1 januari 2018mei 31st, 2021No Comments

Zo, dat was hectisch. Als team hebben we in december 24/7 gebuffeld om de grote drukte in de winkel en webshop en de vele relatiegeschenk orders het hoofd te bieden. We kijken met grote tevredenheid terug op onze drukste decembermaand ooit. Wat is dat eigenlijk lekker, om de tijd te hebben om terug en vooruit te kijken. In december is dat absoluut onmogelijk voor ons. Raar eigenlijk, want december is voor velen juist die maand van reflectie.

Dat wat december voor u is, is januari voor ons. Gas terugnemen, vertragen, goed om je heen kijken. Er is zoveel moois en interessants te zien dan. Ik vind het heerlijk. Ook in de winkel is de atmosfeer rustiger. Niet tien dingen die tegelijk moeten gebeuren, maar weer volledige aandacht kunnen geven aan wat op dat moment gebeurt en wie er op dat moment binnen is. Ik vind het heerlijk. En ook de dranken weer volop aandacht kunnen geven. Zelf en samen met u weer vol focus kunnen proeven aan de proeftafel. Dat is wat onze mooie dranken verdienen. In rust, in vertraagde toestand, komt hun schoonheid het beste naar voren.

Het mooie van Wijnhuis Rosmalen vind ik dat we zeer ondernemend zijn, maar tegelijkertijd de traagheid koesteren. Aan de ene kant houden we van dynamiek, willen we meer en groter (dat laatste mag u letterlijk nemen). Aan de andere kant vertragen we heel graag in het contact met u en onze producten. Dus wees niet bang, ook als we ooit in een veel groter pand zitten, zullen we daar aan de toonbank hangen en zal de proeftafel meeverhuizen om daarmee een intiem en traag proefhoekje te creëren.

Mocht u al weer volop gas aan het geven zijn in het nieuwe jaar, en behoefte hebben aan wat vertraging: u weet waar u moet zijn!

Ruben