Een jaar geleden schreef ik op deze plek dat we bij Wijnhuis Rosmalen zin hadden in 2016. Nu, een jaar later, blijkt dat die zin niet onterecht was. Het was... Een jaar geleden schreef ik op deze plek dat we bij Wijnhuis Rosmalen zin hadden in 2016. Nu, een jaar later, blijkt dat die zin niet onterecht was. Het was... Skip to main content
Rubens Blog

Zin in 2017!

By 1 januari 2017mei 31st, 2021No Comments

Een jaar geleden schreef ik op deze plek dat we bij Wijnhuis Rosmalen zin hadden in 2016. Nu, een jaar later, blijkt dat die zin niet onterecht was. Het was een fantastisch jaar. Zo waren er vele mooie ontmoetingen met u in de winkel, fraaie aanvullingen van ons assortiment, was er een zeer succesvolle eerste overzichtsproeverij in Brasserie Fleurie, en weer een stevige groei van de omzet, en ga zo maar door. We hebben genoten.

Wat het afgelopen jaar ook heeft uitgewezen, is dat we inmiddels een geolied team hebben. Hoewel we gestaag blijven groeien en er elke keer meer werk te doen is, kunnen we dat goed handelen met zijn allen. Heel fijn om in zo’n enthousiast en gedreven team te werken. Jammer is het dan ook dat Naomi afscheid heeft moeten nemen. De combinatie met haar studie in Amsterdam was niet langer haalbaar. Hoewel ze af en toe nog bij zal springen, zal ze niet meer iedere zaterdag in de winkel te vinden zijn. Heel jammer, maar we hebben een hele goede vervanger voor haar op het oog. Binnenkort meer hierover.

Wat staat ons en u verder te wachten in 2017? Welnu: veel! Om te beginnen bestaan we in maart vijf jaar. Dat gaan we samen met u vieren. We verklappen nog niks, maar het zal leuk én lucratief voor u zijn. Verder zijn we bezig met het opzetten van een aantal interessante en leerzame activiteiten in en om de winkel (zoals een workshop en demonstratie), zult u ons bij een aantal evenementen in Rosmalen en omgeving tegenkomen (zoals bijvoorbeeld de eerste editie van Proef Rosmalen eind juni) en zullen we begin oktober weer flink uitpakken met de tweede editie van onze overzichtsproeverij in Brasserie Fleurie. Ik kan niet anders dan ook voor 2017 zeggen: we hebben er zin in!

Op een gelukkig, gezond en lekker nieuw jaar: proost!

Ruben